
Υλικά (για 2 μερίδες):
- 2 φέτες ψωμί ολικής άλεσης
- 2 κ.γ. εξαιρετικ΄πο παρθένο ελαιόλαδο Terra Creta
- 100 γρ. μυζήθρα Κρήτης
- 1 ώριμο αχλάδι
- 1 κ.γ. μέλι (για το καραμέλωμα)
- 2 φέτες προσούτο χωρίς νιτρώδη
- 4 καρύδια
- Φρέσκια ρόγανη και θυμάρι
- Λίγο μέλι & Terra Creta Infusions βασιλικού
Εκτέλεση:
- Φρυγανίζεις τις φέτες ψωμί ολικής μέχρι να γίνουν τραγανές.
- Περιχύνεις με λίγο εξαιρετικά παρθένο ελαιόλαδο Terra Creta όσο είναι ζεστές.
- Σε τηγάνι, καραμελώνεις το αχλάδι κομμένο σε λεπτές φέτες μόνο με μέλι.
- Απλώνεις τη μηζύθρα πάνω στο ψωμί, προσθέτεις το καραμελωμένο αχλάδι και το προσούτο.
- Ρίχνεις τα καρύδια και πασπαλίζεις με φρέσκια ρίγανη και θυμάρι.
- Κλείνεις με μια σταγόνα μέλι και Terra Creta Infusions βασιλικού για τέλειο άρωμα και ισορροπία.
Η δύναμη της γεύσης κρύβεται στο εξαιρετικό παρθένο ελαιόλαδο Terra Creta!










































