Αυτά τα παγωτίνια αν τα φας θα ξετρελαθείς.
Υλικά για 30 μπουκιές:
·200γρ σοκολάτα κουβερτούρα με στεβια
·2 κ.σ. Λάδι καρύδας
·3 κ.σ. Αμύγδαλα ή καρύδια
·3 μπανάνες
·3 κ.σ. φυστικοβούτυρο
·2 κ.σ. Μέλι ή αγαύη για να τα κανείς vegan
·3 κ.σ. Φυστίκι αράπικο ξεφλουδισμένο
- Σε ένα γυάλινο μπολάκι βάλτε τη σοκολάτα σε κυβάκια μαζι με το λάδι καρύδας. Με μια μεμβράνη κλείστε καλά το μπολάκι και βάλτε στο microwave για 1 λεπτό.
- Ανακατέψετε καλά αφού το βγάλετε από τα μικροκύματα να λιώσει η σοκολάτα.
- Στο μουλτι χτυπήστε τα αμύγδαλα και ρίξτε τα στη λιωμένη σοκολάτα.
- Με ένα κουταλάκι βάλτε τη σοκολάτα σε καλούπια για σοκολατακια ή σε παγοκύστες.
- Βγάζουμε τις μπανάνες από τη κατάψυξη τις κόβουμε φετάκια και τα χτυπάμε στο μουλτι καλά. Προσοχή θέλει δυνατο μουλτι!
- Μετά βάζουμε όλα τα αλλά υλικά μαζί και ξανα χτυπάμε για λίγο.
- Μετά γεμίζουμε τα καλούπια μας με τη κρέμα της μπανάνας και ξανα καταψύχουμε για 2 ώρες.
- Πριν καταναλώσουμε βγάζουμε 3-5 λεπτά από τη κατάψυξη για να βγουν πιο εύκολα τα παγωτίνια μας.