Ενηλίκων

ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΟ:TO ΤΑΞΙΔΙ ΜΕΧΡΙ ΤΗΝ ΜΗΤΡΟΤΗΤΑ

Μια ομάδα, για μια μόνο συνάντηση γυναικών ,που παλεύουν ή πάλεψαν με την υπογονιμότητα. Ένα βιωματικό εργαστήριο μοιράσματος & ευσυνδειδητότητας πως σε αυτό το ταξίδι δεν είσαι μόνη, δεν είσαι η μόνη.

Το εργαστήριο είναι βασισμένο σε ασκήσεις που συμμετέχει το σώμα και η ψυχή, για να έρθουμε σε επαφή με την δική μας αλήθεια για την υπογονιμότητα και τη διαδρομή προς την μητρότητα.

 

ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΟ:ΤΟ ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΟ

Σε μια ομαδική συνάντηση, θα οργανώσουμε μαζί ένα υπέροχο ταξίδι στις σελίδες ενός ημερολογίου, του δικού μας ημερολόγιου υγείας,ευεξίας,στόχων και όχι μόνο.

Θα ταξιδέψουμε μαζί,

στις σελίδες ενός χρόνου δημιουργώντας το δικό μας μοναδικό ημερολόγιο. Θα σχεδιάσουμε μαζί τους επόμενους μήνες σε ένα βιωματικό εργαστήριο, σε ένα ασφαλές και προστατευμένο πλαίσιο.

Θα πάρετε ένα χρήσιμο εργαλείο αυτοφροντίδας, αυτογνωσίας και προσωπικής εξέλιξης που θα σας συντροφεύει για ένα ολόκληρο έτος, για να κάνετε μόνοι σας με τη δική μου καθοδήγηση, εργασίες για 365 ημέρες. Θα έρθετε σε επαφή με βαθύτερες έννοιες και αξίες μέσα απ’ το δικό μας ημερολόγιο.