Πρόσωπο

Φωτοθεραπεία:

Η φωτοθεραπεία προσώπου προσφέρει πολύ δραστική ανανέωση του δέρματος, καθώς το ευεργετικό φάσμα του φωτός θρέφει και τονώνει τα κύτταρα του δέρματος χωρίς να δημιουργεί την παραμικρή παρενέργεια ή ενόχληση. Πρόκειται για μια χρωμομάσκα με λάμπες LED σε διαφορετικές αποχρώσεις, οι οποίες ενεργοποιούν φωτοευαίσθητες ουσίες. Το δέρμα απορροφά την φωτεινή ενέργεια και την μετατρέπει σε κυτταρική. Ένα χρώμα για κάθε ανάγκη, έτσι μπορούμε να συμβάλλουμε με το κόκκινο φως στην αντιγήρανση και στις αντιφλεγμονώδεις δράσεις, με το μπλε σε θέματα που αφορούν την ακμή και την ερυθρότητα, το πράσινο για δυσχρωμίες, το κίτρινο για κολλαγόνο και αναζωογόνηση της επιδερμίδας, μωβ συνδυασμός δράσεων κόκκινου και μπλε φωτός, και τέλος λευκό για επιτάχυνση του μεταβολισμού των κυττάρων.

Είναι μία θεραπεία κατάλληλη για κάθε τύπο δέρματος ,για κάθε ηλικία και μπορεί να γίνει οποιαδήποτε εποχή του χρόνου. Τις ανάγκες του δέρματός σας και πιο εύρος φωτός θα χρησιμοποιηθεί στη θεραπεία σας ,το ορίζουμε μαζί έπειτα από αξιολόγηση των δερματολογικών σας αναγκών που γίνεται με συσκευή κβαντικής βιοανάδρασης. Όπου μετράει χιλιάδες διαφορετικά βολτομετρικά χαρακτηριστικά στο σώμα και αξιολογούμε μαζί δερματολογικές δυσλειτουργίες και αδυναμίες.

Δεν ενδείκνυται σε παιδιά,εγγύους,άτομα με θυρεοειδή, άτομα με αλλεργία στο φως.

Η διάρκεια της θεραπείας κυμαίνεται μεταξύ 20-30 λεπτών και απαιτούνται ιδανικά 10 συνεδρίες για εμφανή αποτελέσματα που θα διαρκέσουν στον χρόνο.

Η μία συνεδρία διαρκεί 30 λεπτά και κοστίζει 25 €.

Το πακέτο των 10 συνεδριών κοστίζει 180€.

Οποιαδήποτε θεραπεία, συνδυαστεί με φωτοθεραπεία το επιπλέον κόστος είναι 10€.

 

Face detox(καθαρισμός προσώπου):

Ο καθαρισμός αποτελεί την πιο σημαντική θεραπεία για το πρόσωπό σας, καθώς οι καθημερινοί ρύποι, η σκόνη του περιβάλλοντος, το μακιγιάζ ιδρώτας αλλά και το σμήγμα που εξάγει το δέρμα φράζουν τους πόρους του, με αποτέλεσμα να μην έχει υγιής όψη.

Ο  καθαρισμός προσώπου, στο Bio Clinical Center, περιλαμβάνει:

Την απομάκρυνση ρύπων με επαγγελματικά δερμοκαλλυντικά προϊόντα, εφαρμογή ατμοποιητή (vaper) για διάνοιξη πόρων, οζονοθεραπεία για απολύμανση του προσώπου , εξαγωγή σμήγματος με την χρήση  ειδικής σπάτουλας υπερήχων, αποστείρωση με υψίσυχνα,και τέλος μάσκες ενυδάτωσης και κολλαγόνου με καταπραϋντική και επουλωτική δράση.

Κάθε πότε πρέπει να γίνεται:

H συχνότητα του καθαρισμού εξαρτάται αρχικά από τον τύπο δέρματος, τις ανάγκες του ,το φύλο και την ηλικία. Προτείνεται μια φορά τον χρόνο, και σε κάποιες περιπτώσεις 1 φορά στον εξάμηνο.

Μπορείτε να συνδυάσετε τον βαθύ καθαρισμό προσώπου με φωτοθεραπεία για καλύτερα αποτελέσματα.

Η συνεδρία διαρκεί  2 ώρες και κοστίζει 60€.

 

 

Θεραπεία ενυδάτωσης προσώπου:

Η θεραπεία ενυδάτωσης ,είναι απαραίτητη για όλα τα δέρματα και σε όλες τις ηλικίες ώστε να διατηρηθεί η επιδερμίδα υγιής και λαμπερή. Το νερό παίζει σημαντικό ρόλο όχι μόνο στην υγεία του οργανισμού, αλλά και στην υγεία των κυττάρων του προσώπου. Πρόκειται για μια  θεραπεία που περιλαμβάνει ντεμακιγιάζ, αφαίρεση ρύπων και peeling σε μορφή gel για όλους τους τύπους δέρματος και τονωτική lotion.Στη συνέχεια γίνεται χαλαρωτική μάλαξη σε πρόσωπο, λαιμό και ντεκολτέ με τεχνικές gua sha,λεμφικής αποσυμφόρησης,ice globes και cupping therapy,derma roller νεφρίτη και eye roller.Ακολουθούν μάσκες extra collagen,επαναδόμησης και αναζωογόνησης. Κλείνουμε την θεραπεία μας με εφαρμογή  ενυδατικής κρέμας και αντηλιακής προστασίας.

Η ενυδάτωση εξατομικεύεται ανάλογα με τον τύπο δέρματος, χρησιμοποιείται διαφορετικό πρωτόκολλο για ακνεϊκά λιπαρά δέρματα.

Η συνεδρία διαρκεί 60΄

 και κοστίζει 50€.

 

 Glow therapy με αληθινό μετάξι:

Θεραπεία άμεσης λάμψης και αναζωογόνησης του προσώπου, με φυσικά κουκούλια μεταξοσκώληκα.

Η θεραπεία περιλαμβάνει ντεμακιγιάζ, αφαίρεση ρύπων και peeling  σε μορφή gel για όλους τους τύπους δέρματος και τονωτική lotion.Ακολουθεί χαλαρωτική μάλαξη σε πρόσωπο, λαιμό και ντεκολτέ με τεχνικές gua sha,λεμφικής αποσυμφόρησης,ice globes και cupping therapy,derma roller νεφρίτη και eye roller.Στη συνέχεια γίνεται χρήση σπάτουλας υπερήχων, για βαθύτερη απολέπιση και διείσδυση των δερμοκαλλυντικών σε βαθύτερες δερματικές στοιβάδες και φωτοθεραπεία σε συχνότητες ενίσχυσης λάμψης του δέρματος. Αυτό που καθιστά την συγκεκριμένη θεραπεία μοναδική είναι η μάλαξη με κουκούλια μεταξοσκώληκα.

Η θεραπεία γίνεται με μάλαξη με δαχτυλήθρες από κουκούλια μεταξοσκώληκα. Οι ίνες του μεταξιού είναι φυσικές και δεν περιέχουν κανένα χημικό συστατικό. Είναι 100% αδιάλυτες, οπότε περιέχουν ακόμα όλα τα πολύτιμα πρωτογενή συστατικά τους, όπως αμινοξέα και πρωτεΐνες μεταξιού. Οι πρωτεΐνες αυτές έχουν χαμηλό μοριακό βάρος, εισχωρώντας έτσι και στις πιο βαθιές στοιβάδες του δέρματος. Είναι μια πολύ φιλική θεραπεία προς το δέρμα, δεν ερεθίζει καθόλου και στο τέλος αφήνει μια βελούδινη υφή στην επιδερμίδα.

Για καλύτερα αποτελέσματα προτείνεται τακτική επανάληψη.

Η συνεδρία διαρκεί 90’ και κοστίζει 60€.

Ρωτήστε μας  για προνομιακά πακέτα πολλαπλών συνεδριών.

 

Antiaging Skin care:

Πρόκειται για μια εξειδικευμένη θεραπεία με στόχο την λείανση λεπτών ρυτίδων και διατήρησης της υγρασίας του δέρματος, με μηδενικό χρόνο αποθεραπείας . Περιλαμβάνει ντεμακιγιάζ, αφαίρεση ρύπων και peeling σε μορφή gel για όλους τους τύπους δέρματος και τονωτική lotion.Στη συνέχεια γίνεται χαλαρωτική μάλαξη σε πρόσωπο, λαιμό και ντεκολτέ με τεχνικές gua sha,λεμφικής αποσυμφόρησης,ice globes και cupping therapy,derma roller νεφρίτη και eye roller,με εξειδικευμένα αντιγηραντικά δερμοκαλλυντικά. Το κύριο μέρος συνεδρίας μας γίνεται  με εξειδικευμένα μηχανήματα ραδιοσυχνοτήτων RF, όπου αντιλαμβάνεστε σαν ένα ζεστό μασάζ προσώπου. Το RF αντιμετωπίζει την χαλάρωση του δέρματος, ενεργοποιώντας τους ινοβλάστες κολλαγόνου και ελαστίνης, με αποτέλεσμα να δείχνει πιο σφριγηλό και ανορθωμένο. Έπειτα ακολουθεί θεραπεία ηλεκτροδιέγερσης(bio electric) που τονώνει τους μύες του προσώπου ,δίνοντας αποτελέσματα facelift. Η θεραπεία ολοκληρώνεται με ενυδατική μάσκα για υγρασία του δέρματος και φυσικά ενυδατική αντιγηραντική κρέμα και αντηλιακό.

Η συνεδρία διαρκεί 90’ και κοστίζει 60€.

Ρωτήστε μας για προνομιακά πακέτα πολλαπλών συνεδριών.

 

Θεραπεία ματιών-χειλιών:

Πρόκειται για μια θεραπεία όπου εστιάζει στην περιοχή γύρω από τα μάτια, στις ρυτίδες έκφρασης  ,στις λεπτές γραμμές και στους μαύρους κύκλους καθώς και στην ενυδάτωση των χειλιών. Η θεραπεία περιλαμβάνει ντεμακιγιάζ προσώπου για αφαίρεση ρύπων και lotion αζουλένιου για τόνωση της επιδερμίδας. Γίνεται  scrub στα χείλη με ζάχαρη και λάδι καρύδας, για αφαίρεση νεκρών κυττάρων και ενυδάτωση χειλιών. Τοποθετούνται patches με λάδι καρύδας για μαλακά και λαμπερά χείλη. Σειρά έχουν τα μάτια, με μάλαξη στην περιοχή γύρω από αυτά, με ειδική κρέμα ματιών  με ολιγοπεπτίδια και υαλουρονικό οξύ που μειώνει τους μαύρους κύκλους και τις λεπτές γραμμές και τέλος serum ματιών για ολοκληρωμένη αντιμετώπιση της περιοχής γύρω από αυτά. Η θεραπεία με εξειδικευμένα μηχανήματα ραδιοσυχνοτήτων RF & Bio Electric, παίζει σημαντικό ρόλο, στη μείωση των σημαδιών γήρανσης και των λεπτών γραμμών. Χρησιμοποιείται στυλό φωτοθεραπείας αντιγήρανσης με RF και δόνηση για αιμάτωση της περιοχής. Δροσιστική gel μάσκα προσώπου με κολλαγόνο, αντιοξειδωτική, ενυδατική και αντιγηραντική με ταυτόχρονη τοποθέτηση patches ματιών με βιταμίνη E. Τελειώνουμε την θεραπεία μας ενυδατική κρέμα και αντηλιακή προσώπου.

 

Η συνεδρία διαρκεί 60’ και κοστίζει 50€.