Σώμα

ΣΩΜΑ

PRESSOTHERAPY:

 

Το PRESSO αποτελεί ιδανική θεραπεία λεμφικής αποσυμφόρησης και αντιοιδηματικής δράσης.

Οι μικροπιέσεις (με αέρα) που δημιουργεί βοηθούν στην ενεργοποίηση του μεταβολισμού, στην αύξηση των καύσεων και στην καταπολέμηση της κυτταρίτιδας. Η αίσθηση που δημιουργεί μετά το πέρας της θεραπείας είναι μοναδική, αφού νιώθουμε ξεκούραση και σωματική ευεξία.

Οι πιέσεις γίνονται σε συγκεκριμένα σημεία του σώματος προκειμένου να ενεργοποιήσει την κυκλοφορία της λέμφου. Η λέμφος «ξεμπλοκάρει» και οι τοξίνες αποβάλλονται πιο εύκολα. Η αίσθηση; Πιο ξεκούραστο και χαλαρό σώμα.

Πρόκειται για μια συσκευή που έχει προκαλέσει μεγάλο ενδιαφέρον και με μεγάλη επιτυχία, δεδομένου ότι μεταδίδει μια άμεση αίσθηση άνεσης, είναι εύκολο να εφαρμοστεί και να φέρει καλά αποτελέσματα. Λειτουργεί με βάση τη φυσική ενέργεια που επιδρά επί της φλεβικής και λεμφικής κυκλοφορίας, καθιστώντας την πιο αποτελεσματική και βελτιώνοντας έτσι προβλήματα που απαντώνται συχνότερα: κυτταρίτιδα, κατακράτηση υγρών, κ.λπ. Συνδυάζεται επίσης τέλεια με άλλα καλλυντικά ή ιατρικές θεραπείες που χρησιμοποιούνται για την πρόληψη ή την ελαχιστοποίηση ατελειών.

Κατά τη πρεσσοθεραπεία, αποδεσμεύεται η κυκλοφορία του αίματος, αποστραγγίζονται τα διάμεσα υγρά καθώς και το εξωκυττάριο περιβάλλον από τα απόβλητα με αποτέλεσμα τα κύτταρα να παραμένουν καθαρά. Η πίεση δεν ασκείται ταυτόχρονα σε ολόκληρη την περιοχή που καλύπτεται από τα τμήματα της συσκευής, αλλά σύμφωνα με την κεντρομόλο ακολουθία του φλεβικού αίματος και της λέμφου. Η ακολουθία της πίεσης ευνοεί την ροή των διάμεσων υγρών στα λεμφαγγεία και το κυκλοφορικό σύστημα, ενεργοποιώντας τη φυσική διαδρομή. Το presso χρησιμοποιείται κυρίως για τη θεραπεία των κάτω άκρων, την περιοχή δηλαδή του σώματος που είναι η πλέον ευάλωτη στα κυκλοφορικά προβλήματα.

 

Η μια συνεδρία διάρκειας 30΄ κοστίζει 30€

Το πακέτο των 5 συνεδριών κοστίζει 120€

Το πακέτο των 10 συνεδριών κοστίζει 180€

 

TRIPLE ACTION(RF-CAVITATION-VACUUM)

Οι ραδιοσυχνότητες RF,είναι σχεδιασμένες για την σύσφιξη του δέρματος και την εξάλειψη του τοπικού πάχους. Πρόκειται για μια μη επεμβατική θεραπεία η οποία πολεμάει ‘’από μέσα’’ την χαλάρωση και το γήρας, αφού διεισδύει στις βαθύτερες στιβάδες του δέρματος. Η λειτουργία των ραδιοσυχνοτήτων είναι απλή ,προκαλούν συσσωρευμένη ζέστη, με επακόλουθη συνέπεια την αύξηση της αιμάτωσης έτσι ,οι ίνες του κολλαγόνου συσπώνται και το δέρμα δείχνει πιο λαμπερό. Ταυτόχρονα η αυξημένη θερμοκρασία καταστρέφει τα λιποκύτταρα, με αποτέλεσμα την καταπολέμηση του τοπικού πάχους.

Το Cavitation ,καταπολεμά το τοπικό λίπος άμεσα. Ο υπέρηχος ταξιδεύει με τα υγρά στο αυτί, εκεί φτάνει ο τελικός ήχος. Αυτός ο ήχος ταρακουνά τις μεμβράνες μόνο των λιποκυττάρων, έτσι δημιουργούνται φυσαλίδες οι οποίες σταδιακά αυξάνονται και στο τέλος εκρήγνυνται. Έτσι επιτυγχάνουμε καύση του λίπους, μείωση της κυτταρίτιδας, μείωση της λεμφικής και φλεβικής κυκλοφορίας, βελτίωση ραγάδων, υφής δέρματος .

Το vacuum είναι μια ειδική κεφαλή αναρρόφησης, ασκεί αναρρόφηση στους ιστούς ,ενεργοποιεί τον μεταβολισμό και το λεμφικό σύστημα παράλληλα. Επιπλέον συμβάλλει στην αποβολή τοξινών, στην ενυδάτωση και στην μείωση της κυτταρίτιδας.

Πρόκειται για μια ανώδυνη, μη επεμβατική θεραπεία η οποία δεν σας επηρεάζει στην καθημερινότητά σας. Μπορεί να εφαρμοστεί, ανάλογα με τις ανάγκες του καθενός, στην κοιλιά, στα μπράτσα, στους μηρούς, στους γλουτούς, στο εσωτερικό των γονάτων και φυσικά στα ΄΄ψωμάκια΄΄.Τα αποτελέσματα είναι πιο γρήγορα και εμφανή συνδυάζοντας και τις τρεις τεχνολογίες σε κάθε συνεδρία.

 

Η θεραπεία διαρκεί 60’ και κοστίζει 80€

Οι 6 συνεδρίες των 60’ κοστίζουν 340€

Οι 10 συνεδρίες των 60’ κοστίζουν 500€

 

 

ΣΟΚΟΛΑΤΟΘΕΡΑΠΕΙΑ:

Η σοκολατοθεραπεία είναι η απόλυτη εμπειρία χαλάρωσης και ευεξίας που μπορείτε να απολαύσετε. Πρόκειται για μια θεραπεία με πάρα πολλές θεραπευτικές και ευεργετικές ιδιότητες χάρη στα πολύτιμα συστατικά που περιέχει το κακάο. Είναι το κατάλληλο δώρο για να κάνετε στα αγαπημένα σας πρόσωπα αλλά και στον εαυτό σας.

 

Ο τρόπος εφαρμογής της είναι με ένα χαλαρωτικό μασάζ, με μείγμα βιολογικών λαδιών, αιθέριων ελαίων και βιολογικό κακάο χωρίς ζάχαρη και χωρίς συντηρητικά, σε όλο το σώμα και τα βασικά της οφέλη είναι τα παρακάτω:

 

  • Αντιφλεγμονώδεις δράσεις
  • Βελτίωση όψης του δέρματος
  • Αύξηση της λεμφικής παροχέτευση
  • Αγχολυτική επίδραση
  • Αντιοξειδωτική λειτουργία
  • Μείωση της κυτταρίτιδας

 

Η συνεδρία διαρκεί 60’ και κοστίζει 50€.

ΜΑΣΑΖ ΚΥΤΤΑΡΙΤΙΔΑΣ:

To μασάζ κυτταρίτιδας είναι μια φυσική μέθοδος καταπολέμησής της, με σκοπό την βελτίωση της όψης του δέρματος. Επικεντρώνεται σε σημεία που έχουν περισσότερο ανάγκη και πιέσεις διαμορφώνονται ανάλογα με την κάθε περίπτωση. Αυξάνει την μικροκυκλοφορία του αίματος, ενεργοποιεί την λέμφο και αποτοξινώνει το σώμα ,βελτιώνοντας την όψη του φλοιού του πορτοκαλιού. Ανακουφίζει τα οιδήματα, διασπά τα αποθέματα λίπους, συσφίγγει και τονώνει την επιδερμίδα.. Η τεχνική ξεκινάει με μια σειρά  με έμφαση σε σημεία που έχουν υψηλότερες αποθέσεις λίπους, διεγείροντας ταυτόχρονα το λεμφικό σύστημα κινήσεων που επαναλαμβάνονται με τα χέρια. Συνεχίζουμε με cupping therapy όπου με ελαστικές βεντούζες αυξάνουμε την κυκλοφορία του αίματος και την οξυγόνωση στην περιοχή του μασάζ. Η αρνητική πίεση που δημιουργείται βοηθάει στο να χαλαρώσουν οι καταπονημένοι μύες. Έπειτα εφαρμόζεται derma roller,το οποίο βοηθάει στην επαναφορά την χαμένης ελαστικότητας του δέρματος και η έντονη αγγειοκινητική δραστηριότητα ενεργοποιούν την λιπόλυση. Τέλος εφαρμόζεται ειδική συσκευή δονήσεων που αυξάνει την παροχή οξυγόνου στη περιοχή ,έπειτα από την επιλογή κατάλληλη για το εκάστοτε σώμα κεφαλή. Όλη η θεραπεία πραγματοποιείται με ειδικά επαγγελματικά λιποδιαλυτικά έλαια για καλύτερα αποτελέσματα. Εάν πραγματοποιείται με τακτική επαναληψιμότητα, επιταχύνει τον μεταβολισμό, ανασηκώνει και συσφίγγει τους γλουτούς.

Η συνεδρία διαρκεί 60’ και κοστίζει 45 €

Οι πέντε συνεδρίες των 60’ κοστίζουν 180€

Οι 10 συνεδρίες των 60΄ κοστίζουν 300€

 

ΜΑΔΕΡΟΘΕΡΑΠΕΙΑ:

Η ονομασία της προέρχεται από την ισπανική λέξη ‘Madera’ που στα ελληνικά σημαίνει ξύλο. Πρόκειται για μια βαθύτερη μορφή μασάζ που βασίζεται στην χρήση ανατομικά σχεδιασμένων ξύλινων εργαλείων .Η μέθοδος αυξάνει την κυκλοφορία του αίματος, δημιουργώντας υπεραιμία και ερυθρότητα και έτσι αποτοξινώνεται το λεμφικό μας σύστημα. Με την κατάλληλη πίεση μέσω των ειδικών εργαλείων επιτυγχάνουμε την καλύτερη ενεργοποίηση του λεμφικού συστήματος. Είναι κατάλληλη για το τοπικό πάχος ,αφού μπορούμε με τα εργαλεία να εστιάσουμε στα σημεία αυτά, φτάνοντας βαθιά στον μυϊκό ιστό και στα υποδόρια στρώματα του δέρματος, δίνοντας στο δέρμα λεία όψη και σφριγηλότητα. Είναι επίσης ιδανική για γυναίκες σε εμμηνόπαυση που υποφέρουν από οιδήματα, καθώς προσφέρει μείωση πόντων σύσφιξη ανόρθωση και βελτίωση κυκλοφορίας του αίματος.

Η θεραπεία διαρκεί 60΄ και κοστίζει 50€.

Ρωτήστε μας για προνομιακά πακέτα προσφορών.

 

 

ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΣ ΣΩΜΑΤΟΣ:

Η ακμή, τα σημάδια, τα μαύρα στίγματα, το σμήγμα, οι φλεγμονές και τα εξανθήματα δεν αποτελούν χαρακτηριστικά μόνο του προσώπου αλλά και του σώματος, και συγκεκριμένα της πλάτης-στέρνου. Πρόκειται για μια θεραπεία απαραίτητη ώστε να καθαρίσει το δέρμα από μικρόβια και νεκρά κύτταρα. Περιλαμβάνει καθαρισμό της περιοχής με δερμοκαλλυντικά προϊόντα,peeling για αφαίρεση νεκρών κυττάρων και λιπαρότητας, εφαρμογή ατμού για διάνοιξη πόρων, εξαγωγή σμήγματος και μαύρων στιγμάτων, οζονοθεραπεία, απολύμανση -αποστείρωση με υψίσυχνα και τέλος καταπραϋντική μάσκα με ειδική εφαρμογή με χρήση ζεστής γάζας, για τυχόν ερεθισμούς. Ο αριθμός των επαναλήψεων καθορίζεται ανάλογα με το μέγεθος του προβλήματος.

Η συνεδρία διαρκεί 90΄-120΄ και κοστίζει 60 €.

 

 

TOTAL BODY ΕΝΥΔΑΤΩΣΗ:

Πρόκειται για μια χαλαρωτική θεραπεία, η οποία επαναφέρει την υγρασία του σώματος στα σωστά επίπεδα και δρα ευεργετικά στις ταλαιπωρημένες επιδερμίδες. Χρησιμοποιούνται τα κατάλληλα, για κάθε τύπο δέρματος προϊόντα , ώστε να είναι το σώμα ενυδατωμένο και λαμπερό. Γίνεται καθαρισμός της περιοχής με γαλάκτωμα σώματος και ήπιο scrub για αφαίρεση των νεκρών κυττάρων από το σώμα. Ακολουθεί μάλαξη με ενυδατική σώματος και μάσκα για έξτρα ενυδάτωση και αναδόμηση.

 

Η συνεδρία διαρκεί 60’ και κοστίζει 50€.