Φιλοσοφία γραφείου

ΦΙΛΟΣΟΦΙΑ ΓΡΑΦΕΙΟΥ

 

Το 2014 άνοιξε το Πρότυπο Κέντρο Ευεξίας, ένας χώρος με γνώμονα την προληπτική ιατρική και την διατροφική εκπαίδευση. Δέκα χρόνια μετά, η ομάδα μας μεγάλωσε και οι ανάγκες σας μας οδήγησαν στο να δημιουργήσουμε ένα πολυδύναμο χώρο στο κέντρο της Αθήνας με επίκεντρο την υγεία. Το Bio Clinical Center είναι ένας μοντέρνος χώρος ,που εξυπηρετεί τις ανάγκες του σύγχρονου ανθρώπου σε σωματικό και διατροφικό επίπεδο, επανδρωμένο με καταξιωμένους επαγγελματίες υγείας και σύγχρονο εξοπλισμό.

Η ιδιοκτήτρια του Bio Clinical Center ,Εμμανουέλα Φωτεινού φροντίζει οι επισκέπτες του κέντρου της να λάβουν υποστήριξη και ολιστική προσέγγιση σε θέματα υγείας και διατροφής. Έχει δημιουργήσει πλήρως καταρτισμένη διαιτολογική μονάδα, ομάδες coaching,παιδικά εργαστήρια, ομάδες ενδυνάμωσης ενηλίκων, υπηρεσίες ευεξίας σώματος και διοργανώνει πληθώρα βιωματικών εργαστηρίων για την διατροφική εκπαίδευση ή για ευαίσθητα ιατρικά θέματα όπως διατροφικές διαταραχές , καρκίνος, υπογονιμότητα κα. Οι πόρτες του Bio Clinical Center είναι ανοιχτές για να αγκαλιάσουν κάθε ανάγκη υγιούς και ασθενούς πληθυσμού στον τομέα της προληπτικής ιατρικής ,της διατροφής , και της καθοδήγησης υγείας μέσω του coaching.

Το νέο μας λογότυπο κρύβει όλη τη νέα φιλοσοφία του Bio Clinical Center.Το ευ είναι η βασική αξία μας για τους ανθρώπους που επισκέπτονται τον χώρο μας. Το ευ ζην  και το ευ διατροφήν είναι πρωταρχικά διδάγματα που περνάμε στους ανθρώπους μας: ‘Να ζει κανείς καλά, μέσω της φροντίδας της σωματικής και ψυχικής του υγείας, ώστε να επιτευχθεί καλύτερη ποιότητα ζωής σε όλους τους τομείς’. Είναι ο τελικός μας στόχος για τους πελάτες μας, να τρώνε ποιοτικά, να ασκούνται συστηματικά ,να βιώνουν την ευδαιμονία.