Το Πρότυπο Κέντρο Ευεξίας, με γνώμονα την ολιστική προσέγγιση, εντάσσει νέες υπηρεσίες σώματος, προσώπου και αποτρίχωσης.
Δημιουργήσαμε ένα φιλόξενο χώρο όπου ο θεραπευόμενος μπορεί να λάβει φροντίδα υψηλής ποιότητας. Οι υπηρεσίες μας συνδυάζουν γνώσεις, εμπειρία, τη χρήση άριστων φυτικών υλικών, αιθερίων ελαίων, θεραπευτικών λαδιών και φαρμακευτικών καλλυντικών εντελώς επαγγελματικών.
Τα μηχανήματα μας ραδιοσυχνοτήτων και υπερήχων είναι τελευταίας τεχνολογίας και τα μηχανήματα προσώπου μας καθαρίζονται και αποστειρώνονται μετά από κάθε χρήση.
Η ευεξία του σώματος είναι άρρηκτα συνδεδεμένη με τη χαλάρωση. Στο Πρότυπο Κέντρο Ευεξίας παρέχουμε περισσότερες από 20 διαφορετικές υπηρεσίες ομορφιάς και τόνωσης, επιλέγοντας θεραπευτές με αγάπη για την ίαση του σώματος και της ψυχής.
Το μασάζ δεν είναι μόνο χαλάρωση. Είναι και θεραπεία του σώματος, των μυών, του ανοσοποιητικού συστήματος, του δέρματος, της κυκλοφορίας του αίματος και της λέμφου.
Οι θεραπείες προσώπου δεν είναι μόνο για την αισθητική. Είναι για την υγειά του δέρματος και για να μας κάνουν να νιώσουμε καλυτέρα και εξωτερικά και εσωτερικά.
Αφεθείτε στα χέρια μας, και ως ειδικοί, θα σας συστήσουμε την κατάλληλη θεραπεία για εσάς, ώστε να βιώσετε μια απόλυτη εμπειρία αναζωογόνησης.

 

 

Υπηρεσίες Χαλάρωσης:

 Οι θεραπείες χαλάρωσης αποσκοπούν στην ανακούφιση από μυοσκελετικούς πόνους & την αποβολή του άγχους της καθημερινότητας. Η ολιστική θεραπεία χαλάρωσης περιλαμβάνει χαλαρωτική μάλαξη με τα κατάλληλα έλαια ανάλογα τις ανάγκες σας, ώστε ο θεραπευόμενος να απολαύσει σωματική & ψυχική ηρεμία.

· Χαλαρωτικό μασάζ πλάτης 45’- 40€ 

· Μασάζ κεφαλής-προσώπου 30’- 25€ 

· Μασάζ πελμάτων 30’- 25 € 

· Anti-stress μάλαξη & semi hot stones 90’ – 60€ 

 

 

Υπηρεσίες Τόνωσης:

Η Θεραπείες τόνωσης είναι ένα είδος  δυναμικής θεραπευτικής μάλαξης η οποία επικεντρώνεται στην χαλάρωση των βαθύτερων στιβάδων των μυϊκών ομάδων και των συνδετικών ιστών.

Ο θεραπευτής χρησιμοποιεί τα δάχτυλα, τις γροθιές, τις παλάμες και τους αγκώνες ώστε να βρει τα σημεία που είναι σφιγμένα, «κρύβουν» την ένταση και μπλοκάρουν την καλή ροή της ενέργειας.

Η εν τω βάθει μάλαξη  ιστών είναι ιδανικό σε περιπτώσεις χρόνιας έντασης των μυών σε δύσκολα σημεία όπως η πλάτη, η μέση, ο αυχένας.

· Μασάζ υψηλής πίεσης σε όλο το σώμα 90’- 60€

· Μασάζ υψηλής πίεσης σε πλάτη-αυχένα-κεφάλι 60’ – 45€

 

 

Υπηρεσίες Αδυνατίσματος & Κυτταρίτιδας:

Όσον αφορά στον τομέα της κυτταρίτιδας το μασάζ είναι πολύ σημαντικό καθώς μειώνει την χαλάρωση του δέρματος προάγωντας την σύσφιξη του, ομαλοποιεί τις ραγάδες που αποτελούν πρόβλημα για πολλές γυναίκες και άντρες, ενώ αυξάνει την οξυγόνωση των ιστών.

Επιπλέον, χάρη στην ενίσχυση της μικροκυκλοφορίας καταφέρνει να απομακρύνει την κατακράτηση υγρών που είναι υπαίτια για την εμφάνιση οιδήματος. Διώχνει τα νεκρά κύτταρα αλλά και τους ρύπους διευκολύνοντας την διείσδυση σε βάθος της κρέμας και άρα και την καλύτερη δράση της. Παράλληλα, συμβάλλει στην ανάπτυξη νέων και υγιών κυττάρων αλλά και ενισχύει την παραγωγή του κολλαγόνου και της ελαστίνης που με την σειρά τους είναι αρωγοί στην σύσφιξη αλλά και την ενίσχυση του συνδετικού ιστού.

RF: Οι ραδιοσυχνότητες RF είναι η μοναδική μη επεμβατική μέθοδος που αντιμετωπίζει το χαλαρωμένο δέρμα. Οι ραδιοσυχνότητες διαπερνούν το υπόδερμα και εισχωρούν σε βάθος μέσα στο δέρμα. Αυξάνουν τον μεταβολισμό και προκαλούν την καταστροφή του λιπώδους ιστού. Συσφίγγουν και τεντώνουν τους ιστούς προκαλώντας την παραγωγή φρέσκου κολλαγόνου & ελαστίνης καθώς ενεργοποιούν τους αντίστοιχους ινοβλαστες . Η θεραπεία είναι ανώδυνη, γρήγορη και έχει άμεσα αποτελέσματα.

Cavitation: Η τεχνολογία Cavitation αποτελεί μια αποτελεσματική μέθοδο αναίμακτης λιποαναρρόφησης στην αισθητική ιατρική και απευθύνεται σε όσους επιθυμούν να ομορφύνουν τη σιλουέτα τους και να εξαφανίσουν την κυτταρίτιδα. Η μέθοδος αυτή χρησιμοποιεί υπερήχους σε χαμηλή συχνότητα, επιδρώντας στη δημιουργία φυσαλίδων αέρα μέσα στα λιποκύτταρα, οι οποίες συνενώνονται και σπάνε προκαλώντας την καταστροφή του λιποκυττάρου. Η θεραπεία είναι ευχάριστη, σύντομη και επιδρά χωρίς επεμβατικό τρόπο (χωρίς νυστέρι ή βελόνες) στην εξάλειψη της κυτταρίτιδας.

Vacuum : Το Vacuum είναι ενδοδερμικό μασάζ μέσω αναρρόφησης, με έμφαση στους λεμφοσταθμούς του σώματος και στις  επίμαχες, επίμονες  λιποζώνες. Καταφέρνει να ενεργοποιεί την μικροκυκλοφορία του αίματος και του λεμφικού υγρού, ξεμπλοκάροντας το σώμα από τις τοξίνες και τα άχρηστα υποπροϊόντα του κυτταρικού μεταβολισμού.

Cupping therapy: Το μασάζ με βεντούζες είναι μια φυσική θεραπευτική μέθοδος, που επιτυγχάνει τη βελτίωση της κυκλοφορίας του αίματος και της λέμφου, τη μείωση του πόνου και τη χαλάρωση της μυϊκής σύσπασης. Το μασάζ με βεντούζες βοηθά σε μυϊκά προβλήματα, καθώς αυξάνεται η αιματική κυκλοφορία των υποδόριων αγγείων και έτσι και των υποκείμενων μυών. Τέλος οι βεντούζες μπορεί να ασκήσουν αντιφλεγμονώδη δράση, αυξάνοντας την παρουσία αντιοξειδωτικών και αντιφλεγμονωδών ουσιών στην περιοχή

 · Θεραπεία λεμφικής αποσυμφόρησης & καταπολέμησης της κυτταρίτιδας 45’ – 40€

· Θεραπεία RF σύσφιξης 30’ – 40€

· Θεραπεία ανόρθωσης γλουτών με vacuum ή βεντούζες 30’ – 40€ 

· Θεραπεία λιποδιάλυσης cavitation 30’ – 40€ 

· Θεραπεία Triple action Cavi-RF-Vacuum 60’ – 80€ 

 

 

Delux Θεραπείες: 

· Μάλαξη & Triple action & caffeine detox scrub & pressotherapy 120’ – 100€ 

· Θεραπεία αποτοξίνωσης (λεμφική μάλαξη & αρωματοθεραπεία & pressotherapy)75’ -80€ 

· Θεραπεία αναζωογόνησης (μάλαξη & απολέπιση με φυτικό scrub καφεΐνης) 60’ – 45€

•μασάζ κεφαλής & Αρωματοθεραπεία παράλληλα με pressotherapy 30’ -30€

•couple therapy , μασάζ για δυο άτομα από έναν θεραπευτή (μάλαξη, θεραπεία απολέπισης & ενυδάτωσης , pressotherapy )   90’ -80€ 

•Σοκολατοθεραπεία 60’ – 60€

Περιλαμβάνει μασάζ Full body και εφαρμογή σοκολατοθεραπεία με βιολογικό κακάο. Δράση αντιφλεγμονώδης, βοηθάει στην αύξηση της λεμφικής παροχέτευσης και στην αποβολή τοξινών καθώς και βοηθάει στην μείωση της κυτταρίτιδας.

 

 

Pressotherapy:

Τo PRESSO αποτελεί ιδανική θεραπεία λεμφικής αποσυμφόρησης και αντιοιδηματικής δράσης.

Oι μικροπιέσεις (με αέρα) που δημιουργεί βοηθούν στην ενεργοποίηση του μεταβολισμού, στην αύξηση των καύσεων και στην καταπολέμηση της κυτταρίτιδας.  Η αίσθηση που δημιουργεί μετα το πέρας της θεραπείας είναι μοναδική, αφού νιώθουμε ξεκούραση και σωματική ευεξία.

Οι πιέσεις γίνονται σε συγκεκριμένα σημεία του σώματος προκειμένου να ενεργοποιήσει την κυκλοφορία της λέμφου. Η λέμφος «ξεμπλοκάρει» και οι τοξίνες αποβάλλονται πιο εύκολα.

Η αίσθηση; Πιο ξεκούραστο και χαλαρό σώμα.

Πρόκειται για μια συσκευή που έχει προκαλέσει μεγάλο ενδιαφέρον και με μεγάλη επιτυχία, δεδομένου ότι μεταδίδει μια άμεση αίσθηση άνεσης, είναι εύκολο να εφαρμοστεί και να φέρει καλά αποτελέσματα. Λειτουργεί με βάση τη φυσική ενέργεια που επιδρά επί της φλεβικής και λεμφικής κυκλοφορίας, καθιστώντας την πιο αποτελεσματική και βελτιώνοντας έτσι προβλήματα που απαντώνται συχνότερα: κυτταρίτιδα, κατακράτηση υγρών, κ.λπ. Συνδιάζεται επίσης τέλεια με άλλα καλλυντικά ή ιατρικές θεραπείες που χρησιμοποιούνται για την πρόληψη ή την ελαχιστοποίηση ατελειών.

Κατά τη θεραπεία presso, αποδεσμεύεται η κυκλοφορία του αίματος αποστραγγίζονται τα διάμεσα υγρά καθώς και το εξωκυττάριο περιβάλλον από τα απόβλητα με αποτέλεσμα τα κύτταρα να παραμένουν καθαρά.. Η πίεση δεν ασκείται ταυτόχρονα σε ολόκληρη την περιοχή που καλύπτεται από τα τμήματα της συσκευής, αλλά σύμφωνα με την κεντρομόλο ακολουθία του φλεβικού αίματος και της λέμφου.Η ακολουθία της πίεσης ευνοεί την ροή των διάμεσων υγρών στα λεμφαγγεία και το κυκλοφορικό συστημα, ενεργοποιώντας τη φυσική διαδρομή. Το presso χρησιμοποιείται κυρίως για τη θεραπεία των κάτω άκρων, την περιοχή δηλαδή του σώματος που είναι η πλέον ευάλωτη στα κυκλοφορικά προβλήματα .

Η αίσθηση που δημιουργεί μετα το πέρας της θεραπείας είναι μοναδική, αφού νιώθουμε ξεκούραση και σωματική ευεξία!

· Μηχάνημα λεμφικής αποσυμφόρησης/ξεκούρασης άκρων (κατακράτηση)

30’ – 20€ (Πακέτο των 10 συνεδριών: 150€)

 

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΠΡΟΣΩΠΟΥ

 

Θεραπεία ενυδάτωσης προσώπου με 3 μάσκες 90’ – 60€

Περιλαμβάνει: καθαρισμό προσώπου με γαλάκτωμα και λοσιόν για απομάκρυνση των ρύπων, peeling για αφαίρεση των νεκρών κυττάρων, χαλαρωτική μάλαξη με ενυδατική κρεμά, cupping therapy, ice globes, μάσκα με ανανά ενυδατική και αντιοξειδωτική, δροσιστική αντιγηραντική μάσκα σε μορφή gel με κολλαγόνο, μάσκα με βιταμίνη Ε αντιοξειδωτική, ενυδατική κρέμα και αντιηλιακό. Όση ώρα έχουμε τις μάσκες θα κάνουμε μασάζ σε αυχένα και άνω άκρα.

 

Θεραπεία αντιγήρανσης 80’ – 60€

Περιλαμβάνει: καθαρισμό προσώπου με γαλάκτωμα και λοσιόν για απομάκρυνση των ρύπων, peeling για αφαίρεση των νεκρών κυττάρων, χαλαρωτική μάλαξη με ενυδατική κρεμά, cupping therapy, ice globes, RF προσώπου + ηλεκροδιέργεση για σύσφιξη και ανόρθωση, μάσκα αντιοξειδωτική με βιταμίνη E, ενυδατική κρέμα και αντιηλιακό.

 

Θεραπεία Detox (καθαρισμός προσώπου) 90’ (μπορεί και παραπάνω ανάλογα με τις ανάγκες σας) – 60€

Περιλαμβάνει: καθαρισμό προσώπου με γαλάκτωμα και λοσιόν για απομάκρυνση των ρύπων, peeling για αφαίρεση των νεκρών κυττάρων, χαλαρωτική μάλαξη με ενυδατική κρεμά, cupping therapy, τοποθέτηση προσώπου στον ατμό για να ανοίξουν οι πόροι, εξαγωγή σμήγματος με χέρι, τρικομεντόν και σπάτουλα με υπέρηχους, αντισηψία με υψίσυχνα, ορό ενυδατικό και αντιρυτιδικό, δροσιστική αντιγηραντική μάσκα σε μορφή gel με κολλαγόνο, ενυδατική κρέμα και αντιηλιακό.

 

Θεραπεία λάμψης 60’ – 60€

Περιλαμβάνει: καθαρισμό προσώπου με γαλάκτωμα και λοσιόν για απομάκρυνση των ρύπων, peeling για αφαίρεση των νεκρών κυττάρων, χαλαρωτική μάλαξη με ενυδατική κρεμά, υπέρηχους για σύσφιξη και καλύτερη απορρόφηση των ευεργετικών συστατικών, φωτοθεραπεία ανάλογα με τις ανάγκες του δέρματος σας, δροσιστική αντιγηραντική μάσκα σε μορφή gel με κολλαγόνο, μάλαξη με κουκούλια μεταξοσκώληκα.

 

Φωτοθεραπεία 30’ – 20€

Πρόκειται για μια χρωμομάσκα με λάμπες LED σε διαφορετικές αποχρώσεις, οι οποίες ενεργοποιούν φωτοευαίσθητες ουσίες (συστατικά τα οποία απλώνονται πάνω στην επιδερμίδα και κάτω από την λάμπα)

Το χρώμα που επιλέγουμε είναι ανάλογα με τις ανάγκες του δέρματος σας
Πριν την μάσκα προηγείται καθαρισμός προσώπου με γαλάκτωμα και λοσιόν και μετά την μάσκα κάνουμε χαλαρωτική μάλαξη

 

Θεραπεία χειλιών και ματιών 60’ – 50€

εριλαμβάνει: καθαρισμό προσώπου με γαλάκτωμα και λοσιόν για απομάκρυνση των ρύπων, scrub χειλιών για αφαίρεση των νεκρών κυττάρων με ζάχαρη και καρύδα, patches χειλιών για να μείνουν τα μαλακτικά συστατικά της καρύδας στα χείλια, μάλαξη στην περιοχή των ματιών με κρέμα ματιών ειδική για τα προβλήματα της περιοχής των ματιών, serum ματιών και εισχώρηση του στο δέρμα με υπέρηχο, rf και bio electric για μείωση του πρηξίματος και των ρυτίδων στην περιοχή των ματιών, δροσιστική gel μάσκα ενυδατική, αντιοξειδωτική και αντιγηραντική σε όλο το πρόσωπο με κολλαγόνο, patches ματιών με βιταμίνη Ε, αντηλιακό.

 

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΑΠΟΤΡΙΧΩΣΗΣ

 • Άνω χείλος με κλωστή από 5€
 • Σχηματισμός φρυδιών με τσιμπιδάκι από 7€
 • Αποτρίχωση με κερί γάμπα από 10€
 • Αποτρίχωση μηροί με κερί από 10€
 • Αποτρίχωση full ποδιά με κερί από 20€
 • Αποτρίχωση χεριά με κερί από 10€
 • Αποτρίχωση με κερί κοιλιά από 10€
 • Αποτρίχωση με κερί κοιλιά για άντρες από 15€
 • Αποτρίχωση με κερί πλάτη από 10€
 • Αποτρίχωση με κερί πλάτη για άντρες από 20€
 • Αποτρίχωση με κερί στήθος για άντρες από 15€
 • Αποτρίχωση μασχάλες με κερί από 5€
 • Αποτρίχωση με κερί γραμμή του μπικίνι από 15€
 • Αποτρίχωση full body από 50€

Μετά την αποτρίχωση ακολουθεί ενυδάτωση του σημείου με τζελ αλόης βέρα