Ζύμη για πιτάκια:
αλέυρι
γιαούρτι
baking powder
αλάτι
Φτιάχνουμε την ζύμη από το προηγούμενο βράδυ,την αφήνουμε στο ψυγείο για να δέσει.
Ανοίγουμε με τον πλάστη,και κόβουμε με στρογγυλό κουπάτ ή ποτήρι.
Στη συνέχει γεμίζουμε με το άλειμμα της επιλογής μας,εμείς εδώ χρησιμοποιήσαμε 1 κ.γ proteinela πλούσιο σε πρωτείνη ,χωρίς φοινικέλαιο,χωρίς ζάχαρη για κάθε πιτάκι .
Προθερμαίνουμε το airfryer για 3 λεπτά,και τα ψήνουμε στους 180 βαθμούς για 10-12 λεπτά.
Καλή σας απόλαυση!