Μια σούπα γεμάτη φυτικές ίνες και αντιοξειδωτικά με αντιφλεγμονώδη δράση!
1 μπρόκολο
4-5 καρότα
1-2 κρεμμύδια
1 πιπεριά
1 πράσο
2 φινόκια
1/2 κ.γ. τζίντζερ
2 κ.γ. κουρκουμά
Αλάτι, πιπέρι
Βάζουμε όλα τα λαχανικά στο νερό και τα αφήνουμε να βράσουν περίπου μισή ώρα μέχρι να μαλακώσει το φινόκιο.
Αφού τα βράσουμε τα πολτοποιούμε με το μπλέντερ χειρός και περνάμε τη σούπα από λεπτό σουρωτήρι, να φύγουν οι σκληρές ίνες από το φινόκιο.
Εγώ τη σερβίρισα με λίγο τριμμένο κατσικίσιο κίτρινο τυρί!
Καλή σας όρεξη!