Τι πιο λαχταριστό από ένα κυρίως γεύμα με ζυμαρικά και κρέμα γάλακτος!
Τι θα έλεγες όμως για μια πιο υγιεινή παραλλαγή των ζυμαρικών a la creme που θα απολαμβάνεις χωρίς τύψεις και θα είναι εξίσου γευστική αλλά και πολύ πλούσια σε θρεπτικά συστατικά;
Τα ρεβιθομακάρονα a la creme που σου προτείνω είναι ένα vegan πιάτο πλούσιο σε πρωτεΐνη που δεν έχει να ζηλέψει τίποτα!
Υλικά:
250 γρ μακαρόνια από ρεβίθι
1 κρέμα γάλακτος 200ml σόγιας
3 κ.σ. Vegan pesto
1/2 φλ γάλα αμυγδάλου υψηλό σε πρωτεΐνη
100 γρ μανιτάρια
Εκτέλεση :
Βράζουμε τα μακαρόνια 7-9 λεπτά.
Σουρώνουμε κ στην ίδια κατσαρόλα βάζουμε τα μανιτάρια , το γάλα , το πέστο και τη κρέμα σόγιας.
Αφού πάρουν μια βράση βάζουμε τα μακαρόνια μας για 2-3 λεπτά.