Υλικά:
250γρ τριμμένο ινδοκάρυδο
1 συσκευασία κονσέρβα κρέμα καρύδας (όχι γάλα καρύδας)
1 κ.σ. λάδι καρύδας
2-3 κ.σ. μέλι
300 γρ. κουβερτούρα χωρίς ζάχαρη
Οδηγίες:
Βάζουμε σε ένα μπόλ την κρέμα καρύδας ,το μέλι και το ινδοκάρυδο.
Ανακατέβουμε καλά και πλάθουμε σε μικρές μπαλίτσες.
Λιώνουμε την κουβερτούρα μαζί με το λάδι καρύδας και βουτάμε μέσα τις μπαλίτσες μας.
Τις βάζουμε στο ψυγείο μέχρι να σκληρύνει η σοκολάτα απ’ έξω και είναι έτοιμα για κατανάλωση.