Υλικά:
50 ml ελαιόλαδο
50 ml σπορέλαιο
120 ml χυμό από φρέσκο πορτοκάλι + το ξύσμα του
50 γρ. Ζάχαρη καρύδας
300 γρ. φαρίνα ολικής κοσκινισμένη
1κ. γλ. κοφτό μπέικιν πάουντερ
1 πρέζα αλάτι
1 βανίλια
1 κ.γλ. κανέλα Κεϋλάνης σε σκόνη
1/2 κ.γλ. τζίντζερ σε σκόνη
1/4 κ.γλ. μοσχοκάρυδο σε σκόνη
1/4 κ.γλ. γαρύφαλλο σε σκόνη
Οδηγίες:
Βάζουμε στον κάδο του μίξερ, τα λάδια, τον χυμό, το ξύσμα, και την στέβια.
Σε άλλο μπολ, ρίχνουμε την φαρίνα, το αλάτι, την βανίλια, τα μπαχαρικά, το μπέικιν, και ανακατεύουμε να ενωθούν.
Προσθέτουμε στα υγρά, το μείγμα με το αλεύρι, σε δυο δόσεις, ανακατεύοντας σε χαμηλή ταχύτητα, με τον φτερό, μέχρι να σχηματιστεί η ζύμη.
Ανοίγουμε ένα φύλο τη ζύμη μας σε πάχος 1 cm και κόβουμε με κουπάτ επιλογής μας ψήνουμε στους 170 για 10 λεπτά, επίσης μπορείτε να το ψήσετε στο Airfryer.
Βάλε άλειμμα της επιλογής σου & στόλισε το τόσο ώστε να σου φτιάξει τη διάθεση!