Αυτά τα παγωτίνια αν τα φας θα ξετρελαθείς.
Υλικά για 30 μπουκιές:
·200γρ σοκολάτα κουβερτούρα με στεβια
·2 κ.σ. Λάδι καρύδας
·3 κ.σ. Αμύγδαλα ή καρύδια
·3 μπανάνες
·3 κ.σ. φυστικοβούτυρο
·2 κ.σ. Μέλι ή αγαύη για να τα κανείς vegan
·3 κ.σ. Φυστίκι αράπικο ξεφλουδισμένο
Σε ένα γυάλινο μπολάκι βάλτε τη σοκολάτα σε κυβάκια μαζι με το λάδι καρύδας. Με μια μεμβράνη κλείστε καλά το μπολάκι και βάλτε στο microwave για 1 λεπτό.
Ανακατέψετε καλά αφού το βγάλετε από τα μικροκύματα να λιώσει η σοκολάτα.
Στο μουλτι χτυπήστε τα αμύγδαλα και ρίξτε τα στη λιωμένη σοκολάτα.
Με ένα κουταλάκι βάλτε τη σοκολάτα σε καλούπια για σοκολατακια ή σε παγοκύστες.
Βγάζουμε τις μπανάνες από τη κατάψυξη τις κόβουμε φετάκια και τα χτυπάμε στο μουλτι καλά. Προσοχή θέλει δυνατο μουλτι!
Μετά βάζουμε όλα τα αλλά υλικά μαζί και ξανα χτυπάμε για λίγο.
Μετά γεμίζουμε τα καλούπια μας με τη κρέμα της μπανάνας και ξανα καταψύχουμε για 2 ώρες.
Πριν καταναλώσουμε βγάζουμε 3-5 λεπτά από τη κατάψυξη για να βγουν πιο εύκολα τα παγωτίνια μας.