Ίσως από τα πιο εύκολα & ωραία τυροπιτάκια για μικρούς και μεγάλους! Είναι ολικής & light!
Για 24 τυροπιτάκια θα χρειαστείς:
1,5 κούπα αλεύρι ολικής
1,5 κουπα αλεύρι βρώμης
1 κ.σ. Μπέικιν
1 κγ πιπέρι
1 κουπα στραγγιστό γιαούρτι 2%
1 κουπα φέτα έξτρα χαμηλών λιπαρών (εγώ έβαλα με 1%)
1/2 κουπα Gouda light
1 φρέσκια μοτσαρέλα ψιλοκομμένη
2 αυγά
6 κ.σ. Λάδι
(Αν θες βάλε και λίγο δυόσμο)
Βάζεις τα υλικά όλα σε ένα μπολ ανακατεύεις να γίνει ένα ομοιόμορφο ζυμαρακι και μοιράζεις σε 24 μπαλάκια.
Στρώνω σε λαδόκολλα αφήνοντας κενό ανάμεσα τους γιατί φουσκώνουν.
Ψήνω σε προθερμασμένο φούρνο στους 170 για 15-18 λεπτά. Ανάλογα τον φούρνο βγάζω όταν πάρουν χρυσαφί χρώμα!!
Αποθηκεύω σε τάπερ με μια πετσέτα τυλιγμένα να μείνουν αφράτα 3 μέρες.