Θα χρειαστείς
1/2 τσουρεκι = 8 φέτες
2-3 αυγά
1 φλ γάλα
1 κγ κανέλα ή 1 βανίλια
1 κγ μπέικιν
Λάδι για τη κρεπιέρα
Χτυπάμε σε ένα μπολ τα αυγά με το γάλα, την κανέλα & το μπέικιν.
Βουτάμε για 1-2 λεπτά την φέτα με το τσουρεκι και ψήνω στην κρεπιέρα ή σε ένα καλό τηγάνι αντικολλητικό. Όταν πάρει χρώμα γυρνάω & ψήνω και από την άλλη πλευρά!
Εμείς κάναμε και αυγοφετες γεμιστές!
Κουνούμε σχετικά χοντρές της φέτες μας και χαράζουμε με ένα κοφτερό μαχαίρι την πάνω πλευρά παράλληλα με το μεγάλο μήκος της φέτας σαν μα δημιουργούμε τσέπη! Εκει βάζουμε ένα κομματι σοκολάτας υγείας χωρίς ζάχαρη και στη συνέχεια βουτάμε στο αυγό με το γάλα & ψήνουμε.
Εναλλακτικά θα δεις πως τα παιδιά επέλεξαν να το φάνε με άλειμμα καρπών & μαρμελάδα.