Υλικά:
1,5 Φλ νιφάδες βρώμης
15 βασιλικούς χουρμάδες
1/2 φλ. καρύδια για το μείγμα
& 1/2φλ. καρύδια για απέξω
1/2 φλ. μέλι
χυμο από μισό πορτοκάλι
ξύσμα από 1-2 πορτοκάλια
1 κ.γ. κανέλα
1/8 κ.γ. μοσχοκάρυδο
1/8 κ.γ. γαρύφαλο
Οδηγίες:
Βάζουμε τους χουρμάδες σε νερό για μισή ώρα να μουλιάσουν
Μόλις μαλακώσουν αφαιρούμε το κουκούτσι και τους βάζουμε στο μούλτι
Στο ίδιο μύλτι προσθέτουμε όλα τα υπόλοιπα υλικά και την μισή κούπα καρύδια
Πλάθω μπαλίτσες των 20-25 γρ.
Στο μούλτι φριματίζω τα υπόλοιπα καρύδια
Περνάω τις μπλαλίτσες απο τα αλεσμένα καρύδια και είναι έτοιμες.