Είσαι κι εσύ από αυτούς που δεν μπορούν με τίποτα να αντισταθούν σε νόστιμα ,ζεστά ζυμαρικά φούρνου;
Μπορείς τώρα να τα απολαύσεις χωρίς τύψεις, με ελάχιστα υλικά και σε πολύ λίγο χρόνο!
Τα feta baked pasta ήταν το trend του καλοκαιριού!
Τα είχαμε δοκιμάσει και εμείς & δεν σας τα είχαμε δείξει!
Υλικά για 6 μερίδες:
500 γρ ριγκατόνι
500 γρ ντοματίνια βιολογικά
200 γρ φέτα χαμηλών λιπαρών
6 κ.σ. ελαιόλαδο
1 κ.γ. δυόσμο ξερό
1 κ.γ. βασιλικό ξερό
1 κ.γ. Θυμάρι ή ρίγανη
Λίγο μπούκοβο
Πιπέρι
Αλάτι
Εκτέλεση:
Βήμα 1 :Βάζουμε σε ένα πυρέξ τα ντοματίνια με το λάδι κ όλα τα μπαχαρικά & μυρωδικά και αφήνουμε στο κέντρο του ταψιού την φέτα.
Βήμα 3: Παράλληλα βράζουμε τα ζυμαρικά μας αλλά τα αφήνουμε al dente!