2 κούπες μουσλι χωρίς ζάχαρη
1 κούπα δημητριακά βρώμης σοκολάτα χωρίς ζάχαρη
1 /2 κούπα βούτυρο από κολοκυθόσπορο
1/2 κούπα ταχίνι ολικής
1/2 κούπα μέλι
1/4 κούπα τσια & λιναρόσπορο
4 κ.σ. Ψύλλιο
4 κ.σ. Λάδι καρύδας
Η διαδικασία απλή!
Περνάμε τα δημητριακά βρώμης & το μούσλι πρώτα από το μούλτι να γίνουν σκόνη.
Βάζουμε όλα τα υλικά εκτός από το κακάο σε ένα μπολ και αναδεύουμε καλά.
Βάζουμε στο ψυγείο για μια ώρα να δέσουν τα υλικά μας & κάνουμε μικρά μπαλάκια και τα περνάμε από το κακάο μας για επικάλυψη.
Αποθηκεύουμε τα σοκολατοδημητριακομπαλάκια μας στο ψυγείο για έως 2 μήνες.
Καλή απόλαυση!