Αυτό είναι το πιο εύκολο, ωραίο & healthy παγωτάκι που θα φτιάχνεις ξανά & ξανά όλο το καλοκαίρι.
Θα χρειαστούμε :
(για 5-6 μερίδες)
3 ώριμες μπανάνες κομμένες σε κομμάτια που θα έχουμε βάλει για τουλάχιστον 8 ώρες κατάψυξη
3 ψιλοκομμένες φράουλες που θα έχουν μπει κι αυτές κατάψυξη για ένα 8ωρο
4 κγ μέλι
Για το σερβίρισμα :
Εμείς βάλαμε
1 κγ λιωμένη κουβερτούρα χ.ζ. να παγώσει
& ένα μπισκότο
Βάζουμε τα φρούτα με το μέλι στη γρανιτομηχανή σταδιακά μερίδα μερίδα (αλλιώς σε καλό μούλτι που χτυπάει & πάγο, χτυπάμε τα φρούτα λίγα λίγα κάνοντας διαλείμματα να μη καεί το πολυκοπτικό μας).
Στο ενδιάμεσο βάζουμε 100 γρ σοκολάτα κουβερτούρα χωρίς ζάχαρη κομμένη σε μικρά κομμάτια στα μικροκύματα και το αφήνουμε να λιώσει για 1 λεπτό.
Σερβίρουμε με τη ζεστή σοκολάτα απευθείας στο παγωτό να παγώσει!
Εμείς βάλαμε λευκή & γάλακτος 🍨