Υλικά:
1 τορτίγια ολικής
1 αυγό
2 ασπράδια
1 κ.σ τριμμένο τυρί
2 κ.σ αβοκάντο κομμένο σε κυβάκια
3 ντοματίνια
λαχανικά επιλογής
αλατοπίπερο
Οδηγίες:
Χτυπάμε τα αυγά, και τα ρίχνουμε σε ένα αντικολλητικό τηγάνι, και αφού σταθεροποιηθεί λίγο η ομελέτα βάζουμε στην νωπή επιφάνεια την τορτίγια ,γυρίζουμε την ομελέτα ,προσθέτουμε το τυρί και αφού λιώσει, ρίχνουμε τα λαχανικά, ντοματίνια, αβοκάντο, αλατοπιπερώνουμε και διπλώνουμε την τορτίγια.