Υλικά:
4 πατάτες
2 καρότα
3 κ.σ. Αλεύρι ολικής
2 αυγά
1 κ.σ. Ελαιόλαδο
1 κγ μουστάρδα σκόνη
1 κγ αλάτι
1/2 κγ πιπέρι
1/2 κγ ρίγανη
1/2 κγ κουρκουμά
1/2 κγ σουμάκ
1/4 κγ κύμινο
1/4 κγ πάπρικα γλυκιά
Υλικά για το πανάρισμα:
Φρυγανιά
Ελαιόλαδο
Οδηγίες:
Βράζουμε τις πατάτες χοντροκομμένες με τη φλούδα μέχρι να μαλακώσουν εντελώς.
Τις πολτοποιούμε με ένα πιρούνι & τρίβουμε τα καρότα στο λεπτό ή τα περνάμε στο μουλτι.
Ανακατεύουμε όλα τα υλικά της συνταγής καλά & πλάθουμε μπαλάκια των 20 γρ.
Περνάμε τα μπαλάκια μας από τη φρυγανιά & ψεκάζουμε με λίγο ελαιόλαδο.