Αυτό το πιο απλό γλυκό του κόσμου μπορεί να κάνει τον άντρα μου ευτυχισμένο όταν το δει στο ψυγείο κι εγώ θέλω μόνο 5 λεπτά να το φτιάξω!
Εκτέλεση:
Βήμα 1: Σε ένα πυρέξ (ή γυάλινο τάπερ) βάζουμε το περιεχόμενο 6 φακέλων ζελέ με στεβια (χωρίς ζάχαρη). Προσθέτουμε 1 λίτρο βραστό νερό στο γυάλινο σκεύος και αναδεύουμε μέχρι να διαλυθεί το περιεχόμενο των φακέλων με το σύρμα.
Βήμα 2: Μετά προσθέτουμε 1 λίτρο παγωμένο νερό από το ψυγείο και ανακατεύουμε ξανά. Το μίγμα έρχεται κατευθείαν σε θερμοκρασία δωματίου.
Βήμα 3: Στη συνέχεια προσθέτουμε 6 γεμάτες κ.σ. στραγγιστό γιαούρτι χαμηλών λιπαρών και αναδεύουμε πάλι. Βάζουμε το μίγμα στο ψυγείο και αν θέλουμε να γίνει ομοιογενώς ροζ ανά μισή ώρα το αναδεύουμε! Και επαναλαμβάνουμε 4-5 φορές, γιατί το γιαούρτι έχει την τάση να κάθεται προς τα κάτω.
Βήμα 4: Στο τέλος προσθέτουμε λίγα φρούτα. Στην προκειμένη περίπτωση έβαλα ροδάκινο κομπόστα σε νερό χωρίς ζάχαρη.
Η συνταγή αυτή βγάζει 12 μερίδες και η μερίδα έχει 30 θερμίδες!
Ό,τι πιο δροσερό μπορείς να φας τώρα το καλοκαίρι οποιαδήποτε στιγμή της ημέρας.