Υλικά:
φύλο σφολιάτας
άλειμμα της επιλογής σου
Oδηγίες:
Στρώνεις το ένα φύλο σφολιάτας & το αλείφεις με άλειμμα της επιλογής σου!
Εμείς βάλαμε proteinella με γεύση caramel & white chocolate γιατί ασφαλώς δεν μπορούσαμε να περιοριστούμε στη μια καθώς είναι χωρίς ζάχαρη.
Κλείνεις με το δεύτερο φύλο σφολιάτας & κόβεις ροδέλες!
Σχηματίζεις δεντράκια όπως στην εικόνα & ψήνεις σε λαδόκολλα μέχρι να ροδίσουν.
Εμείς ψήσαμε στην φριτέζα αέρος 15 λεπτά περίπου και αναποδογυρίσαμε.