Υλικά για 2 φιλέτα σολομού :
1κ.γ μουστάρδα σκόνη
1/2 κγ κουρκουμά
Χυμό κ ξύσμα από 1 λεμόνι
Χυμό & ξύσμα από 1 πορτοκάλι
1 κ.σ. Μέλι
1 κ.σ. Ελαιόλαδο
Αλάτι & πιπέρι
Οδηγίες:
Μαρινάρω για 3-8 ώρες με το μείγμα μου
Έπειτα ψήνω για 25 λεπτά στους 180 στο Airfryer
Όσο ψήνω τον σολομό μου
Βράζω το κους κους ή το πλιγούρι
Για το σερβίρισμα:
Ψιλοκομμένη κόκκινη και πράσινη πιπεριά
ψιλοκομμένο
μαϊντανό
αλατοπίπερο
σάλτσα βινεγκρέτ (2 κ.σ. λάδι, 1 κ.γ. ξανθό βαλσάμικο με μέλι, χυμό από πορτοκάλι και αλατοπίπερο)