Υλικά:
6 μεγάλες τορτίγιες(εγώ έβαλα ολικής άλεσης & πολύσπορες)
2 κεσεδάκια γιαούρτι στραγγιστό(κράτησε το κεσεδάκι από το γιαούρτι και χρησιμοποίησε το ως μονάδα μέτρησης)
1 κεσεδάκι γάλα
1 κεσεδάκι φέτα χαμηλών λιπαρών
2 κεσεδάκια τριμμένο τυρί χαμηλών λιπαρών
1 κεσεδάκι κομμένο καπνστό μπούτι μοσχαρίσιο αλλαντικό ή bresaola
4 αυγά
4 κ.σ ελαιόλαδο
τριμμένο πιπέρι
Ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο για 30-40 λεπτά για να πάρει χρυσαφένιο χρώμα!