Υλικά για το ζυμαράκι:
1/2 κιλό αλεύρι της επιλογής σας εγώ έβαλα βιολογικό αλεύρι Ζέας
300 γρ στραγγιστό γιαούρτι 2%
2κ.σ ελαιόλαδο
1/2 κγ μπέικιν
1 πρέζα αλάτι
Υλικά για τη γέμιση:
1 κ.σ τυρί άλειμμα light
2 κ.σ. Τυρί τριμμένο χαμηλό σε λιπαρά
1 φέτα γαλοπούλα φιλέτο ψητό
1 κ.σ. Κέτσαπ χωρίς ζάχαρη
Λίγο πάπρικα
Πιπεράκι
Και λίγη ρίγανη
Οδηγίες:
Ζυμώνω το ζυμάρι μου και το αφήνω να ξεκουραστεί για 20 λεπτά.
Το χωρίζω στα 4 κ ανοίγω στρογγυλή επιφάνεια.
Τοποθετώ τα υλικά μου και κλείνω σαν τυρόπιτα Κουρού.
Ψήνω στο Airfryer για 15 λεπτά από τη μια πλευρά και από την άλλη
Έτοιμο!!