Συστατικά για 3 μερίδες:
3 πιπεριές στη μέση, χωρίς σπόρους και πλευρές
4 φλιτζάνια μαγειρεμένο στήθος κοτόπουλου τεμαχισμένο, ισοδύναμο με 2 στήθη κοτόπουλου
1/2 φλιτζάνι ντομάτα στο τρίφτη
1/2 φλ τυρί κρέμα με μειωμένα λιπαρά: Philadelphia χαμηλά Λιπαρά
1 φλ τυρί τριμμένο χαμηλών λιπαρών
1 κουταλάκι του γλυκού πάπρικα
1/2 κουταλάκι του γλυκού σκόνη κρεμμυδιού
2 κρεμμυδάκια φρέσκα
Οδηγίες
Προθερμάνετε το φούρνο στους 180.
Μισοκόψτε τις πιπεριές, αφαιρέστε τους σπόρους
Εκτέλεση:
Σε ένα μπολ βάζουμε την πάπρικα, τη σκόνη κρεμμυδιού, το τυρί κρέμα, τη σάλτσα το τυρί.
Προσθέστε το τεμαχισμένο στήθος κοτόπουλου και τα ψιλοκομμένα κρεμμυδάκια.
Προσθέστε ίσες ποσότητες από τη γέμιση στις μισές πιπεριές.
Πασπαλίστε τις πιπεριές με λίγο έξτρα τυρί
Καλύψτε με αλουμινόχαρτο.
Ψήστε για 45 λεπτά έως 1 ώρα ή μέχρι οι πιπεριές να μαλακώσουν.
3 πιπεριές στη μέση, χωρίς σπόρους και πλευρές
4 φλιτζάνια μαγειρεμένο στήθος κοτόπουλου τεμαχισμένο, ισοδύναμο με 2 στήθη κοτόπουλου
1/2 φλιτζάνι ντομάτα στο τρίφτη
1/2 φλ τυρί κρέμα με μειωμένα λιπαρά: Philadelphia χαμηλά Λιπαρά
1 φλ τυρί τριμμένο χαμηλών λιπαρών
1 κουταλάκι του γλυκού πάπρικα
1/2 κουταλάκι του γλυκού σκόνη κρεμμυδιού
2 κρεμμυδάκια φρέσκα
Οδηγίες
Προθερμάνετε το φούρνο στους 180.
Μισοκόψτε τις πιπεριές, αφαιρέστε τους σπόρους
Σε ένα μπολ βάζουμε την πάπρικα, τη σκόνη κρεμμυδιού, το τυρί κρέμα, τη σάλτσα το τυρί.
Προσθέστε το τεμαχισμένο στήθος κοτόπουλου και τα ψιλοκομμένα κρεμμυδάκια.
Προσθέστε ίσες ποσότητες από τη γέμιση στις μισές πιπεριές.
Πασπαλίστε τις πιπεριές με λίγο έξτρα τυρί
Καλύψτε με αλουμινόχαρτο.
Ψήστε για 45 λεπτά έως 1 ώρα ή μέχρι οι πιπεριές να μαλακώσουν.