Υλικά:
180 γρ. Αλεύρι πολυδημητριακών
12γρ. Μπέικιν πάουντερ
1 πρέζα κανέλα
1 πρέζα μοσχοκάρυδο
1 πρέζα αλάτι
230 ml γάλα
Βανίλια σε σκόνη
3 μεσαία αυγά
50 γρ. Ανάλατο βούτυρο
3 ώριμες μπανάνες λιμένες με πιρούνι
Ελαιόλαδο για την βαφλιέρα
Οδηγίες:
Χτυπάμε πολύ καλά τα αυγά με το βούτυρο στο μίξερ ή τον αυγοδάρτη και προσθέτουμε σταδιακά τα υπόλοιπα υλικά αφήνοντας τελευταίο το αλεύρι
Ψεκάζουμε τη βαφλιέρα με ελαιόλαδο και ψήνουμε μέχρι να ροδίσουν
Σερβίρουμε με φρούτα ή μέλι ή βούτυρο καρπών