Οι γιαγιάδες μου σχεδόν κάθε χρόνο έφτιαχναν φανουρόπιτα. Έτσι από τα παιδικά μου χρόνια το σπίτι μας κάθε τέτοια μέρα μυρίζει κανέλα και γαρύφαλο! Εγώ σαν ενήλικη κάνω τη συνταγή της αγαπημένης μου Αργυρώς Μπαρμπαρίγου αλλά με δυο μικρές παραλλαγές: βάζω αλεύρι ολικής που φουσκώνει μόνο του και καστάνη ζάχαρη αντί για λευκή. Μπορείτε να δείτε τα βήματα αναλυτικά στη σελίδα της!
Emma’s diet blog
Η δράση μας ”ΓΙΝΕ ΝΟΝΟΣ ΓΙΑ ΜΙΑ ΜΕΡΑ” 2023
Το Πάσχα του 2022 ένα όνειρό μου, έγινε πραγματικότητα! Σκέφτηκα πόσο ωραίο θα ήταν να μπορούσαν τα παιδιά χωρίς οικονομική δυνατότητα που τους λείπει καθετί