Οι γιαγιάδες μου σχεδόν κάθε χρόνο έφτιαχναν φανουρόπιτα. Έτσι από τα παιδικά μου χρόνια το σπίτι μας κάθε τέτοια μέρα μυρίζει κανέλα και γαρύφαλο! Εγώ σαν ενήλικη κάνω τη συνταγή της αγαπημένης μου Αργυρώς Μπαρμπαρίγου αλλά με δυο μικρές παραλλαγές: βάζω αλεύρι ολικής που φουσκώνει μόνο του και καστάνη ζάχαρη αντί για λευκή. Μπορείτε να δείτε τα βήματα αναλυτικά στη σελίδα της!
Light Γεύματα
Φρικασέ μανιταριών
Ένα φαγητό πολύ νόστιμο και θρεπτικό που θα σας βοηθήσει να ξεφύγετε από τα κλασικά λαδερά ή χειμωνιάτικα συνοδευτικά από βραστά λαχανικά! Ορίστε η δική