Οι γιαγιάδες μου σχεδόν κάθε χρόνο έφτιαχναν φανουρόπιτα. Έτσι από τα παιδικά μου χρόνια το σπίτι μας κάθε τέτοια μέρα μυρίζει κανέλα και γαρύφαλο! Εγώ σαν ενήλικη κάνω τη συνταγή της αγαπημένης μου Αργυρώς Μπαρμπαρίγου αλλά με δυο μικρές παραλλαγές: βάζω αλεύρι ολικής που φουσκώνει μόνο του και καστάνη ζάχαρη αντί για λευκή. Μπορείτε να δείτε τα βήματα αναλυτικά στη σελίδα της!
Σούπες
Χειμωνιάτικη βελουτέ σούπα με πράσο & πατάτα
Τι καλύτερο τώρα το Χειμώνα για ένα ελαφρύ βραδινό γεύμα να ετοιμάσετε μέσα σε περίπου μισή ωρίτσα μια ζεστή και πολύ νόστιμη σούπα βελουτέ και