Υλικά για 2 άτομα :
30 ml ελαιόλαδο
1/2 κιλό ντομάτες πομοντόρο κομμένες στα 8 ή ντοματίνια
150 γρ φέτα χαμηλών λιπαρών
1 πιπεριά κόκκινη ψιλοκομμένη
1 -2 κρεμμύδια λεπτοκομμένα
2 σκελίδες σκόρδο
Αλάτι πιπέρι
Λίγο κύμινο
1 κ.σ. Βασιλικό / μαϊντανό
1/2 κιλό γαρίδες
250 γρ μακαρόνια καρότο σπανάκι
1/2 κιλό ντομάτες πομοντόρο κομμένες στα 8 ή ντοματίνια
150 γρ φέτα χαμηλών λιπαρών
1 πιπεριά κόκκινη ψιλοκομμένη
1 -2 κρεμμύδια λεπτοκομμένα
2 σκελίδες σκόρδο
Αλάτι πιπέρι
Λίγο κύμινο
1 κ.σ. Βασιλικό / μαϊντανό
1/2 κιλό γαρίδες
250 γρ μακαρόνια καρότο σπανάκι
Θα βάλουμε σε ένα πυρέξ τις ντομάτες πομοντόρο ή ντοματίνια, τη φέτα, την πιπεριά, το κρεμμύδι, αλάτι, πιπέρι, ρίγανη και ελαιόλαδο.
Θα τα τοποθετήσουμε στον φούρνο μέχρι να μπορούν να λιώσουν τα υλικά.
Βάζουμε σε ένα κατσαρολάκι τα μακαρόνια μας να βράσουν.
Βάζουμε τις γαρίδες σε ένα τηγάνι μέχρι να είναι έτοιμες.
Με ένα πιρούνι προσεκτικά λιώνουμε τα υλικά του πυρέξ και ανακατεύουμε καλά μέχρι να
γίνει ένα μείγμα.
Όταν τα μακαρόνια μας είναι έτοιμα τα βάζουμε μέσα στην σάλτσα.
Σερβίρουμε τα μακαρόνια με τη σάλτσα, βάζουμε από πάνω τις γαρίδες και αν θέλετε μπορείτε να προσθέσετε τριμμένο τυρί.