Αυτή ίσως είναι από τις πιο εύκολες & παραδοσιακές πίτες που μπορείς να φτιάξεις μέσα σε 10 λεπτά.
Υλικά:
Φύλλο της επιλογής σου
Λάδι για τα φύλλα
2 μήλα
1 αχλάδι
3-4 κ.σ. ξανθές σταφίδες
3 κ.σ. Ερυθρυτόλη ή μέλι ή αγαύη
1/2 κγ Κανέλα
1/8 κγ μοσχοκάρυδο
1/8 κγ γαρύφαλο
1/4 κγ τζίντζερ
Οδηγίες:
Κόβω τα φρούτα μου σε πολύ μικρά κυβάκια και έπειτα προσθέτω τα υπόλοιπα υλικά. Αναδεύω πολύ καλά και βάζω το 1/3 της γέμισης στην άκρη ενός φύλλου & τυλίγω.
Λαδώνω πιτσιλωτά κ ελάχιστα τα φύλλα μου και τοποθετώ σε λαδωμένο ταψάκι
Ψήνω σε προθερμασμένο φούρνο για περίπου 35-40 λεπτά ή μέχρι να ροδίσει!