Υλικά:
1 τορτίγια ολικής
1 αυγό
2 ασπράδια
1 κ.σ τριμμένο τυρί
2 κ.σ αβοκάντο κομμένο σε κυβάκια
3 ντοματίνια
λαχανικά επιλογής
αλατοπίπερο
Οδηγίες:
Χτυπάμε τα αυγά,και τα ρίχνουμε σε ένα αντικολλητικό τηγάνι,κ αφού σταθεροποιηθεί λίγο η ομελέτα βάζουμε στην νωπή επιφάνεια την τορτίγια ,γυρίζουμε την ομελέτα ,προσθέτουμε το τυρί και αφού λιώσει,ρίχνουμε τα λαχανικά,ντοματίνια,αβοκάντο,αλατοπιπερώνουμε και διπλώνουμε την τορτίγια.