Υλικά:
4 μανιτάρια πορτομπέλο καθαρισμένα
4 αυγά
2 κ.σ. ελαιόλαδο
1/2 κ.γ. αλάτι
1/2 κ.γ. πάπρικα γλυκιά
Λίγο φρέσκο κρεμμυδάκι
Εκτέλεση:
Βήμα 1: Προθερμαίνουμε το φούρνο στους 220°C.
Βήμα 2: Τρίβουμε τα μανιτάρια με ελαιόλαδο, λίγο αλάτι και πάπρικα.
Βήμα 3: Τοποθετούμε τα μανιτάρια σε ένα ταψάκι με λαδόκολλα. Σπάμε από ένα αυγό μέσα σε κάθε μανιτάρι. Πασπαλίζουμε ξανά με λίγο αλάτι και πάπρικα.
Βήμα 4: Ψήνουμε για 12-15 λεπτά.
Βήμα 5: Πασπαλίζουμε με φρέσκο κρεμμυδάκι και σερβίρουμε.