Είναι από αυτές τις συνταγές που θέλουν μόνο 10 λεπτά και είναι ότι πρέπει για σένα που θες κάτι διαφορετικό αλλά δεν θες να φας τη μέρα σου στη κουζίνα.
Υλικά:
1 κίτρινη πιπερια
1 πορτοκαλί πιπεριά
1 μικρό κρεμμύδι
1 σκελίδα σκόρδο
1 1/2 κουπα μανιτάρια πλευρώτους
1 κονσέρβα κόκκινα φασόλια
1 μικρή κονσέρβα καλαμπόκι
1 φλ. βρώμη
Λίγο δυόσμο ή μαϊντανό
2 αυγά
Αλάτι πιπέρι
1 κ.γλ μουστάρδα σκόνη
Κύμινο
Περνάμε από το multi τις πιπεριές, το κρεμμύδι και το σκόρδο και τα σωτάρουμε με ελάχιστο ελαιόλαδο σε αντικολλητικό τηγάνι.
Στη συνέχεια περνάμε από το multi τα μανιτάρια και τα περνάμε και αυτά από το αντικολλητικό τηγάνι για 2-3 λεπτά.
Αποσύρουμε από τη φωτιά και αφήνουμε να έρθουν σε θερμοκρασία δωματίου.
Έπειτα περνάμε από το multi τα κόκκινα φασόλια αφού τα έχουμε στραγγίσει.
Σε ένα μπολ ανακατεύουμε όλα τα υπόλοιπα υλικά μαζί με τα όσπρια και τα λαχανικά.
Αφήνουμε στο ψυγείο το μείγμα μας για 2-8 ώρες να σφίξει.
Ψήνουμε σε αντικολλητικό τηγάνι για 3-4 λεπτά από τη κάθε πλευρά.