Υλικά:
Για 2 άτομα
4-5 αυγά μεσαία
2 κ.σ. Ελαιόλαδο
1/2 κρεμμύδι
1 πρεζα κύμινο
1 φύλλο δάφνης
Αλατοπίπερο
1 πρέζα ρίγανη
1 κ.σ. Πελτέ
1 φλ ντομάτα στο τρίφτη
Εκτέλεση:
Τοποθετούμε ένα τηγάνι σε μέτρια φωτιά και βάζουμε το ελαιόλαδο.
Προσθέτουμε ψιλοκομμένο κρεμμύδι και σοτάρουμε να καραμελώσει.
Βάζουμε τα μπαχαρικά μας, τη ρίγανη τη δάφνη, τον πελτέ πελτέ ντομάτας και σοτάρουμε. Προσθέτουμε τη ντομάτα και ανακατεύουμε. Χαμηλώνουμε σε χαμηλή φωτιά και βράζουμε για 1-2 λεπτά. Αφαιρούμε τη δάφνη & προσθέτουμε στη σάλτσα τα αβγά λίγο έξτρα αλάτι, πιπέρι, καπακώνουμε και βράζουμε για 3-4 λεπτά.
Σερβίρουμε με φέτα χαμηλών λιπαρών & ψωμάκι φρυγανισμένο.