Υλικά:
2 κολοκυθάκια πολύ λεπτά κομμένα ροδέλες κ βρασμένα ή ψητά για 5-6 λεπτά
400γρ. σάρκα καπνιστής μελιτζάνας εγώ χρησιμοποιώ έτοιμη σε άλμη με μηλοξιδο
1 κρεμμύδι
2 σκελίδες σκόρδο
2 κ.σ. Μαϊντανό ή βασιλικό
1/2 πάπρικα
Αλάτι πιπέρι
1/2 κ.γ. κύμινο
2 φλ. ντομάτα χυμό
1/2 φλ. γάλα
1 φλ. τυρί τριμμένο light
1 φλ. φέτα
2 κ.σ ελαιόλαδο
6 φύλλα για λαζάνια
Οδηγίες:
Σε ένα τηγανάκι με το λάδι σοτάρω το κρεμμύδι το σκόρδο και τα μπαχαρικά & έπειτα ρίχνω τη σάλτσα ντομάτας αφού πάρει μια βράση κλείνω το μάτι ρίχνω τον μαϊντανό & το γάλα κ ανακατεύω.
Σε 2 ταψάκια μιας χρήσης ατομικά, βάζω λίγο από τη σάλτσα μου στον πάτο τους και στρώνω το πρώτο φύλο
Έπειτα βάζω διαδοχικά 2 κ.σ. από τη σάλτσα, κολοκύθι, μελιτζάνα και λίγο από τα τυριά μου
Επαναλαμβάνω 2 φορές & στην πάνω επιφάνεια βάζω λίγο από τη σάλτσα μου κ λίγο τυρί.
Ψήνω στο airfyer για 35-40 λεπτά.