Για δύο άτομα θα χρειαστείτε:
1 κ.σ ελαιόλαδο
1 φλ.ψιλοκομμένα και βρασμένα σπαράγγια
4 αυγά
2-4 ασπράδια
2 κ.σ τριμμένη μοτσαρέλα
2 κ.σ γάλα
1 “αυγό”
αλάτι,πιπέρι
μαϊντανό
Οδηγίες παρασκευής:
Σε ένα μπολ χτυπάμε τα αυγά με το γάλα, τη τριμμένη mozzarella, τα σπαράγγια και το αλατοπίπερο και σε ένα τηγάνι βάζουμε το λάδι και στη συνέχεια βάζουμε το μείγμα μας να ψηθεί.
Είτε γυρνάμε την ομελέτα, με τη βοήθεια ενός πιάτου ή αν έχουμε τηγάνι που μπαίνει και στον φούρνο, το βάζουμε για 5-6 λεπτά στον φούρνο.
Όσο είναι ζεστή βάζουμε από πάνω την burrata κομμένη σε κομμάτια να λιώσει και σερβίρουμε με φρέσκο πιπέρι και μαϊντανό.