Υλικά:
2 φλ. αλεύρι βρώμης
1 φλ. αλεύρι αμυγδάλου ή άλλο επιλογής σας
2 αυγά
1 φλ. γάλα φυτικό ή ζωικό
1 φλ. πάστα χουρμά
1 φλ. φυστικοβούτυρο
1 κ.σ. κακάο
1 βανίλια
1 πρέζα αλάτι
1 κ.σ. μπέικιν
1/2 φλ. κομμάτια κουβερτούρας γάλακτος (χωρίς ζάχαρη με στέβια)
Εκτέλεση:
Βήμα 1: Με το σύρμα αναδεύουμε αρχικά το αυγό με την πάστα χουρμά κι όταν ομογενοποιηθούν προσθέτουμε το γάλα, τη βανίλια, το κακάο και το μπέικιν.
Βήμα 2: Στη συνέχεια προσθέτουμε το φυστικοβούτυρο και το αλάτι. Έπειτα προσθέτουμε τα άλευρα και ομογενοποιούμε.
Βήμα 3: Απλώνουμε μια λαδόκολλα σε ένα μικρό ταψάκι και στρώνουμε το μείγμα μας. Πάνω προσθέτουμε τα κομματάκια της σοκολάτας όσο πιο ομοιόμορφα μπορούμε.
Βήμα 4: Ψήνουμε για 20-22 λεπτά στους 170 βαθμούς σε προθερμασμένο φούρνο.
Βήμα 5: Αφήνουμε για 15 λεπτά τα ταψάκι έξω από το φούρνο και μετά κόβουμε σε κομμάτια.
Καλή απόλαυση!