Υλικά για 4 μερίδες:
4 ώριμες ντομάτες
8 αυγά μεσαία
4 κσ ελαιόλαδο
1/2 κρεμμύδι ξερό
1σκ σκόρδο
80γρ φέτα
αλάτι
πιπέρι
ρίγανη
Οδηγίες:
Τοποθετούμε ένα τηγάνι στη φωτιά για να πιάσει θερμοκρασία
βάζουμε το λάδι στο τηγάνι
κόβουμε το κρεμμύδι και το σκόρδο σε μικρά κομματάκια,
τα βάζουμε στο τηγάνι,
στη συνέχεια αφαιρούμε τη φλούδα από τις ντομάτες και τι τρίβουμε στον χοντρό τρίφτη και της βάζουμε στο τηγάνι
σπάμε τα αυγά σε ένα μπόλ μαζί με το πιπέρι, το αλάτι και τη ρίγανη και τα ανακατέβουμε καλά και τα προσθέτουμε στο τηγάνι
ανακατέβουμε όλα τα υλικά του τηγανιού για 1-2 λεπτά και τα αφαιρούμε από τη φωτιά και τέλος προσθέτουμε τη φέτα,
ανακατέβουμε καλά μέχρι να γίνει ένα ομοιογενές μείγμα.
Είναι έτοιμο για σερβίρισμα.