Θα χρειαστείς:
2 ώριμες μπανάνες κομμένες σε κομμάτια που θα έχεις βάλει για τουλάχιστον 8 ώρες στην κατάψυξη!
3-4 ψιλοκομμένες φράουλες που θα έχουν μπει κ αυτές στην κατάψυξη για ένα 8ωρο!
2 κ.γ μέλι
20 μπισκότα τύπου πτι-μπερ/digestive χωρίς ζάχαρη
150 γρ κουβερτούρα χωρίς ζάχαρη
έξτρα αν θες μπορείς να βάλεις από 1/2 κγ άλειμμα καρπών της επιλογής σου!
Βάζεις τα φρούτα με το μέλι στη γρανιτομηχανή (αλλιώς σε καλό multi που χτυπάει & πάγο,
χτυπάς τα φρούτα λίγα λίγα κάνοντας διαλείμματα να μη καεί το πολυκοπτικό σου), τα βάζεις σε ένα μπόλ.
Λιώνεις την κουβερτούρα χ.ζ. ή σε μπεν μαρί ή στα μικροκύματα για 1 λεπτό
Χρειάζεσαι 2 μπισκότα για το κάθε παγωτοσάντουιτς,
στο ένα μπισκότο αλείφεις 1/2κγ άλειμμα της επιλογής σου
στο άλλο μπισκότο βάζεις 1κ.σ παγωτό από το μπολάκι
Τα κλείνεις με τη σοκολάτα να είναι από την εσωτερική πλευρά
και μετά βουτάς το μισό μπισκότο σε λιωμένη κουβερτούρα χ.ζ.
Τα βάζεις στη κατάψυξη περίπου μία ώρα μέχρι να σταθεροποιηθούν όλα τα υλικά μαζι
είναι έτοιμα για κατανάλωση.